Plan een bezichtiging!

Rotterdam Zuid,
een bruisende locatie

Woon je in de Startmotor, dan val je met je neus in de boter. Beter gezegd, met je neus in de stad. Zo ligt het gebouw op loopafstand van het Zuidplein en midden in Hart van Zuid.

 

Entertainment

Aan entertainment geen gebrek. Je favoriete voetbalclub moedig je voortaan op de fiets aan en na de wedstrijd stap je binnen bij Raaf voor een drankje. Geen zin in sport maar wel een goede film? Die pak je bij natuurlijk bij Pathe. En er worden regelmatig toffe events georganiseerd in Ahoy, van concerten tot foodfestivals. En dat allemaal superdichtbij!

 

 

Sport

Natuurlijk sport je op het dakterras of de gym van de Startmotor, maar ook in de directe omgeving zijn er genoeg binnen- en buitensportactiveiten. Ga hardlopen in het Zuiderpark of volg een bokstraining in een van de scholen. Ook zijn er wat skatebanen in de buurt, kan je baantjes trekken in Zwembad Charlois of loop je binnen no-time de sportvelden op. Kortom, er is altijd wel een sportgelegenheid in de buurt.

 

 

Relax

Rustig in het park relaxen, rondstruinen op Zuidplein, lekker buiten op een terrasje gaan zitten of gewoon de toerist in eigen land spelen. Vanaf Rotterdam-Zuid is alles op fietsafstand te bereiken en zijn er genoeg plekken om even helemaal tot rust te komen. Populaire bestemmingen zijn onder andere Het Zuiderpark bij lekker weer, Kop van Zuid om de skyline te bekijken en Katendrecht met allemaal hippe nieuwe tentjes.

 

Food & drinks

In Rotterdam-Zuid openen regelmatig nieuwe, hippe tentjes. Maar de oudgedienden zijn ook zeker een bezoek waard. De lekkerste saté eet je bij saté-lab en de beste koffie drink je bij Pretoria. De laatste foodtrends zie je bij Sharp Sharp. Wil je er echt een uitje van maken, dan móét je naar de Foodhallen gaan op Kop van Zuid. Je kan hier kiezen tussen allerlei verschillende keukens. Daarna behoefte aan een drankje? Dan kan je zo doorlopen naar Hotel New York naar de NY Basement voor een heerlijke cocktail.

Wil jij op de hoogte blijven
van de Startmotor?

Schrijf je dan direct in voor de nieuwsbrief!