Samen delen,
samen wonen

De Startmotor is niet zomaar een gebouw. Het is ook meer dan wonen alleen. Met een eigen studio als uitvalsbasis ligt er een wereld van mogelijkheden, activiteiten en contacten aan je voeten. Join the community!

De Startmotor community

De Startmotor is geen anoniem appartementencomplex. Je kent elkaar, helpt elkaar en je houdt het samen prettig en leefbaar. Samen vorm je de Startmotor community. De community is opgedeeld per verdieping in Squads. Zo zijn er 12 Squads van ongeveer 30 tot 65 bewoners. Deze Squads hebben een eigen vertegenwoordiger die Squad Leaders heten. Ben jij nieuw? Dan zal de Squad leader jou wegwijs maakt in de ‘wondere wereld’ van de Startmotor.

 

 

 

Deel je passie

Verder zijn er commissies die zich bezighouden met verschillende thema’s binnen de Startmotor. Denk daarbij aan film-, social impact-, tuin-, activiteiten-, sportcommissie, boekenclub, wandelgroep, enzovoort. Alles wat het leven tof maakt én houdt kan en mag opgepakt worden. Voor elkaar en door elkaar. Je bouwt er een netwerk van (zakelijke) vrienden mee op voor nu en voor later.

Andrea
Community manager

De Startmotor heeft zoals gezegd voorzieningen die uitnodigen tot community building. De Community Manager is er om samen met de bewoners initiatieven te faciliteren en communiceren.

“Hi! Ik ben Andrea en ik ben de community manager bij de Startmotor. Als community manager maak ik de bewoners enthousiast en zorg ik ervoor dat zij positieve ervaringen creëren binnen de community. Ik ben jouw aanspreekpunt en help je om jouw initiatief of ideeën voor de community op poten te zetten!”

In de Startmotor woon je samen met andere mensen in een vergelijkbare fase van het leven. Dat schept een band. De Startmotor is erop ingericht om dingen samen te ondernemen, activiteiten uit te voeren en elkaar te ontmoeten. Uiteraard is er altijd je eigen appartement, je eigen plek, je eigen thuis.

 

De Startmotor App

De Startmotor heeft een eigen community app. Binnen deze app worden allerlei informatie en activiteiten gedeeld in de kalender. Zo is iedereen altijd op de hoogte wat er speelt in het gebouw en in de community. Zo kunnen bewoners onderling communiceren en elkaar vinden op basis van je profiel.

Bewoners kunnen een bio schrijven op hun profiel die zichtbaar is voor het gebouw. Hiermee kunnen andere bewoners zien wat jouw interesses zijn. Daarnaast is het mogelijk om reparaties van het gebouw of van je eigen studio door te geven aan de huismeesters via de app.

 

 

Wil jij ook deel uitmaken van de leukste community van Rotterdam?