Plan een bezichtiging!

Praktisch, comfortabel en compleet

Houd je van gemak? Of ben je van plan om een kortere periode te huren? Dan is gemeubileerd wonen wat voor jou en ben je bij de Startmotor aan het juiste adres!

Wel zo gemakkelijk

Woningtype A2 wordt helemaal compleet opgeleverd. Dat betekent dat je er meteen in kunt trekken. Zo bespaar je tijd, geld en gedoe!

 

Het interieur is verzorgd door Blom Interieurs. Zij hebben gekeken hoe je een studio praktisch inricht, denk aan een bedbank, kledingkast, bureau en slim ingerichte keukenblokjes. Maar ook comfort is belangrijk. Hier is volledig rekening mee gehouden!

Praktisch, comfortabel en compleet

De woningen van Startmotor zijn standaard voorzien van vloer en wandafwerking, gordijnen en schilderij- ophangsysteem en je hebt beschikking over internet en TV-aansluitingen.

 

De keuken is voorzien van een 2-pits inductieplaat, afzuigkap, combi- oven, koelkast met vriesvak en spoelbak. Natuurlijk is er voldoende kastruimte in de keuken. In één van de kasten heb je de mogelijkheid om je kleding te hangen. Boven de voordeur heb je ook opslagruimte.

 

De badkamers zijn voorzien van douche, toilet en wastafel. Ook is er een aansluiting voor een was-/droogcombinatie. Elke woning in de Startmotor heeft een buitenruimte.

Kom binnenkijken in de gemeubileerde studio van Daan!

Details

Woningtype A2 heeft een oppervlakte van 24,7 m2. Voor de meubilering wordt maandelijks meubileringskosten van €70,- in rekening gebracht. De kale huurprijs van woningtype A2 is €715,00,- en de minimale huurperiode bedraagt 9 maanden.

Bewoner aan het woord

Eyveron is ook fan van zijn gemeubileerde studio: “Het is compact en overzichtelijk. In je eentje is dit perfect. En, je bent zo klaar met schoonmaken! Er staat een eettafel/bureau en een bed dat je ook kunt gebruiken als bank. Daar slaap ik heel goed op. Verder heb ik een mooie bruine stoel en moderne lampen. Die zou ik zelf ook hebben gekocht. En dan natuurlijk het uitzicht… Ik woon op de negende en kijk uit op het mooiste stadion van Nederland.”

Wil jij de Startmotor in het echt zien?

Wacht dan niet langer en plan een bezichtiging in. Zien we je binnenkort?