Menu Sluiten

Blog

Bewoner vertelt | Aanleg tuindak

Iedereen zag er al weken naar uit en de tuincommissie is druk geweest met het maken van een plan. Vrijdag 9 april was het dan eindelijk zo ver: de aanleg van de daktuin! Nu is de tuin een plek om gezellig met elkaar te kunnen zitten in het groen, met uitzicht over de stad. Lennart Smit (27) is bewoner van de Startmotor en lid van de tuincommissie-lid. Hij vertelt in deze blog over de voorbereiding en de aanleg van de daktuin. Lees je mee?

Lees artikel

Get to know | Huismeester Ed

Wat is de Startmotor zonder onze huismeesters?! De huismeesters zullen namelijk alles in werk stellen om je te helpen en om kleine reparaties uit te voeren, zodat je hier goed kunt blijven wonen. Daarnaast zijn ze er ook om een oogje in het zeil te houden in en rondom de Startmotor. Vandaag maken we kennis met huismeester Ed.

Lees artikel

Community | Het dak ging eraf

Zaterdag 9 januari vond in de Startmotor een coronaproof livestream event plaats. Namelijk ‘the 1st edition of Project Startmotor’. Het was een groot succes! Maar liefst 189 mensen hebben Project Startmotor live gestreamd.

Lees artikel

Bewoner vertelt | Britt

Britt (26) komt oorspronkelijk uit Den Haag, maar heeft haar hartje verloren aan Rotterdam. Ondanks dat settelen in Rotterdam niet helemaal het originele plan was, voelt ze zich helemaal thuis in Startmotor. “Als ik aan kom fietsen bij Startmotor zie ik het gebouw al vanaf een afstandje en dan word ik helemaal blij.”

Lees artikel