Menu Sluiten

Blog

Bewoner vertelt | The markets of Rotterdam (ENG)

Living on your own for the first time can carry a lot of challenges and responsibilities. One of these challenges is keeping yourself alive and making sure you’re properly fed, right? Today Jashindra Wawoe, resident at the Startmotor, shares were we get our healthy food in Rotterdam!

Lees artikel

Bewoner vertelt | Aanleg tuindak

Iedereen zag er al weken naar uit en de tuincommissie is druk geweest met het maken van een plan. Vrijdag 9 april was het dan eindelijk zo ver: de aanleg van de daktuin! Nu is de tuin een plek om gezellig met elkaar te kunnen zitten in het groen, met uitzicht over de stad. Lennart Smit (27) is bewoner van de Startmotor en lid van de tuincommissie-lid. Hij vertelt in deze blog over de voorbereiding en de aanleg van de daktuin. Lees je mee?

Lees artikel

Get to know | Huismeester Ed

Wat is de Startmotor zonder onze huismeesters?! De huismeesters zullen namelijk alles in werk stellen om je te helpen en om kleine reparaties uit te voeren, zodat je hier goed kunt blijven wonen. Daarnaast zijn ze er ook om een oogje in het zeil te houden in en rondom de Startmotor. Vandaag maken we kennis met huismeester Ed.

Lees artikel