Image

Kom gezellig langs!

Benieuwd hoe de Startmotor er van binnen uitziet? Eén van onze bewoners, het beheerteam of één van onze makelaars laat je graag zien hoe ons paradijsje eruit ziet en hoe het is om hier te wonen en te leven.

Je kunt kiezen uit twee opties:

  1. Een één-op-één bezichtiging waar de tijd voor je wordt genomen
  2. Kom kijken op 27 februari tussen 11.00 en 15.00 uur op onze coronaproof kijkdag met muziek en een lekker drankje (en maak kans op een tegoedbon van de IKEA ter waarde van €50!*)

Kom bezichtigen wanneer het jou uitkomt

Vind je het fijn om een één-op-één rondleiding te krijgen, waarbij je al je vragen kan stellen? Kom dan op een dag en tijd naar keuze langs.

Ik wist niet dat het gebouw van binnen zó groot was. Vito

					Image

Meld je aan voor de kijkdag

Kom gezellig kijken op de kijkdag! Op zaterdag 27 februari tussen 11.00 en 15.00 uur organiseert de Startmotor een supergezellig, coronaproof mogelijkheid om te kijken. Geniet van een lekker drankje en muziek en kom rondneuzen in het gebouw met één van onze bewoners.


					Image

Superhandig verhuiscadeau

Naast goede muziek en een lekker drankje van jouw toekomstige buren heb je tijdens de kijkdag nóg meer reden om even kennis te maken. Iedereen die tijdens deze dag aanwezig is en zijn inschrijving voor woensdag 3 maart 2021 compleet maakt, ontvangt bij het tekenen van de huurovereenkomst een €50,- tegoedbon van de IKEA! *

Waar wacht je nog op?

Meld je aan en reserveer nu een plekje (we hebben vanwege onze coronamaatregelen maar een breperkt aantal plaatsen).

Zien hoe we eerder coronaproof een leuk evenement hebben georganiseerd? Bekijk hoe we veilig en leuk het dak eraf laten gaan!

*Je ontvangt een IKEA tegoedbon ter waarde van €50,- als je aanwezig bent op de kijkdag op zaterdag 27 februari 2021, als je voldoet aan de huurvoorwaarden van Startmotor Rotterdam én als je uiterlijk woensdag 3 maart 2021 je inschrijving voor het huren van een woning bij Startmotor Rotterdam compleet maakt. De waardebon wordt toegekend bij het tekenen van de huurovereenkomst.