Startmotor Rotterdam heeft instapklare huurappartementen verdeeld over 12 verdiepingen. Doordat er verschillende woningtypes beschikbaar zijn kan iedereen zijn of haar plekje wel vinden. 


					Image

					Image

					Image

Woningtypes huurappartementen

Er zijn verschillende type woningen beschikbaar, van studio’s vanaf circa 24 m², tot tweekamerappartementen van ca 51 m².

 

Betaalbaar wonen met huurtoeslag

Ben je 23 jaar of ouder? Dan kom je voor de meeste woningen misschien wel in aanmerking voor huurtoeslag. Van de appartementen valt een groot deel binnen de sociale huurgrens. Als je aan de voorwaarden voldoet, krijg je de mogelijkheid tot huurtoeslag.

Om het wonen in Startmotor compleet te maken hebben we in de servicekosten alvast de belangrijkste kosten meegenomen die je als nieuwe bewoner gaat maken. Let daarom op dat je de juiste bedragen invult bij je huurtoeslag berekening. Daar hoef je alleen maar de zogenaamde subsidiabele servicekosten in te vullen (€ 28,-). Terwijl in de totale servicekosten onder andere ook alvast jouw individuele energiekosten, waterverbruik, internet en tv zijn opgenomen. Hierover krijg je geen subsidie. Maar alles in één factuur is wel zo fijn! Lees hier alles over de servicekosten en lees hier hoe je een proefberekening maakt.


					Image

Studio Medium

– Huurprijs € 695 – € 734
– 24 – 30 m2
– Type A2, A4, A6, A7, A11, C1, E1, E2
– Klik hier voor plattegronden
– Klik hier voor de Woningzoeker


					Image

Studio Large

– Huurprijs € 695 – € 740
– 30 – 39 m2
– Iets meer diepte, dus wat meer ruimte
– Type A1, A3, A8, G1, G2
– Klik hier voor plattegronden
– Klik hier voor de woningzoeker

Studio Specs

– Kale huurprijzen €695 tot €795
Huurtoeslag mogelijk
– Servicekosten inclusief Community Concept €132/mnd
– Alle studio’s hebben een ruim balkon
– Complete badkamer en keuken met inbouwapparatuur
– Buitenberging optioneel
– Shortstay en gemeubileerd (informeer bij het verhuurteam)


					Image

Gemeubileerd huren

Houd je van gemak? Kies dan voor woningtype A2, oftewel de gemeubileerde appartementen. Die worden namelijk helemaal compleet opgeleverd. Dat betekent dat je er meteen in kunt trekken. Zo bespaar je tijd en gedoe. Ben je van plan om maar een kortere periode te huren, bijvoorbeeld één jaar? Dan kan gemeubileerd huren zeker een financiële uitkomst zijn, omdat je zelf geen meubels hoeft te kopen.

Zo is het om te wonen in de Startmotor! Kijk je mee?

Kom binnenkijken in de studio van Puk! Puk woont in studiotype B1 in Startmotor Rotterdam. Click to play!

Welcome to Roëlle's crib! Roëlle woont in studiotype D1 in Startmotor Rotterdam. Nieuwsgierig naar zijn studio? Click to play!

Wil jij ook leven in dit prachtige gebouw?

Wacht dan niet langer en kom eens kijken!