Image

Join the community!

Startmotor is niet zomaar een gebouw. Het is ook meer dan wonen alleen. Met een eigen studio als uitvalsbasis ligt er een wereld van mogelijkheden, activiteiten en contacten aan je voeten. Join the community!


					Image

					Image

					Image

					Image

Samen delen, samen wonen

In Startmotor woon je samen met andere mensen in een vergelijkbare fase van het leven. Dat schept een band. Startmotor is erop ingericht om dingen samen te ondernemen, activiteiten te uit te voeren en elkaar te ontmoeten. Uiteraard is er altijd je eigen appartement, je eigen plek, je eigen thuis.

Startmotor community

Startmotor is geen anoniem appartementencomplex. Je kent elkaar, helpt elkaar en je houdt het samen prettig en leefbaar. Samen vorm je de Startmotor community. De community is opgedeeld per verdieping in Squads met werelddelen als thema. Zo zijn er 12 Squads van ongeveer 30-65 bewoners. Deze Squads hebben een eigen vertegenwoordiger die Squad Leaders heten. Ben jij nieuw? Dan zal de Squad leader van jouw Squad jou wegwijs maakt in ‘wondere wereld’ van Startmotor.


					Image

					Image

					Image

Deel je passie

Verder zijn er verschillende commissie die zich bezighouden met verschillende thema’s binnen Startmotor. Denk daarbij aan film-, social impact-, tuin-, activiteiten-, sportcommissie, boek club, wandelgroep, enzovoort. Alles wat het leven tof maakt én houdt kan en mag opgepakt worden. Voor elkaar en door elkaar. Je bouwt er een netwerk van (zakelijke) vrienden mee op voor nu en voor later.


					Image

					Image

					Image

Community Spaces

Elke verdieping heeft ook zijn eigen Community Space met een eigen thema die uitnodigen om met medebewoners activiteiten te ontplooien. Denk daarbij aan Gamen (online en offline), Sport, Eten, Bios, Rusten, Ontmoeten en Werken.

Ontdek het gigantisch dakterras met eigen lounge waar je samen kan koken, eten en spelen of voor die vrijmibo met uitzicht over de stad. Of de lounge op de begane grond waar je met elkaar kan ontmoeten, werken of creëren.

Ook voor sport lijken de mogelijkheden eindeloos. Ga naar het iconische sportdak (ofwel de sportkooi) op de 10de verdieping voor een potje voetbal, basketbal of volleybal met Rotterdam 360 graden om je heen. Het evenementendak is ingericht met calisthenics rekken, geschikt voor bootcamps, freerunnen of een rustige yogales. Als dat nog niet genoeg was heeft de Startmotor ook nog eens een eigen gym en een cardio ruimte.

Een andere eyecatcher is de klusruimte onder in het gebouw. Hier kan je sleutelen, timmeren, creëren en je technische passie uitleven. Alleen of samen met je medebewoners. Zoals je ziet zijn de ruimtes en daarmee de mogelijkheden haast eindeloos. Er is altijd wat te doen, leef je uit!


					Image

Get to know: Community Manager

Startmotor heeft zoals gezegd voorzieningen die uitnodigen tot community building. De Community Manager is er om samen met de bewoners initiatieven te faciliteren en communiceren.

“Hi! Ik ben Nerima en ik ben de Community Manager bij de Startmotor. Als community manager maak ik de bewoners enthousiast en zorg ik ervoor dat zij positieve ervaringen creëren binnen de community. Ik ben jouw aanspreekpunt en help je om jouw initiatief of ideeën voor de community op poten te zetten!”


					Image

Startmotor App

Startmotor heeft een eigen community app. Binnen deze app worden allerlei informatie en activiteiten gedeeld in de kalender. Zo is iedereen altijd op de hoogte wat er speelt in het gebouw en in de community. Zo kunnen bewoners onderling communiceren en elkaar vinden op basis van je profiel.

Bewoners kunnen een bio schrijven op hun profiel die zichtbaar is voor het gebouw. Hiermee kunnen andere bewoners zien wat jouw interesses zijn.  Daarnaast is het mogelijk om reparaties van het gebouw of van je eigen studio door te geven aan de huismeesters via de app.

Wil jij ook leven in dit prachtige gebouw?

Wacht dan niet langer en kom eens kijken!