Menu Sluiten

Studio's in de Startmotor?

De Startmotor Rotterdam is een fantastisch woongebouw, dat is voorzien van alle gemakken! Je huurt hier overzichtelijk en gemakkelijk dankzij de speciale huurformule. Met als voordeel dat je niet voor onverwachtse maandelijkse uitgaven komt te staan.

Overzichtelijk huren

In de Startmotor staat gemak voorop. Zodra je de sleutel van je nieuwe woning ontvangt, is alles voor je geregeld wat betreft je tv en internetaansluiting, energie, water en verwarming. Daarnaast zijn ook alle woningen voorzien van gordijnen en een vloer.

Je gaat dus wonen in een gloednieuw appartement of studio waar je direct in kunt en waar alles is geregeld en je precies weet wat je per maand kwijt bent aan lasten. En wat wonen in de Startmotor echt all-in maakt zijn alle gemeenschappelijke ruimtes.   

Opbouw huurprijs

In de Startmotor beginnen de kale huurprijzen bij €675,- per maand. De prijzen van de woningen vind je terug in de woningzoeker. Daarnaast zijn er de servicekosten. De servicekosten zijn nu vastgesteld op €130,- per maand. Deze kosten zijn onder andere voor de huismeester, de beveiliging, het onderhoud van de lift en het schoonhouden van de algemene ruimtes. Een overzicht van wat de servicekosten inhouden, vind je in de FAQ.

Verder betaal je voor de nutsvoorzieningen €65,-. Dit zijn voorzieningen zoals tv, internet, verwarmen, licht en water (kosten zijn afhankelijk van persoonlijk gebruik). Je studio wordt gestoffeerd opgeleverd. Dit betekent dat je niet meer hoeft te verven of een vloer te kopen. Hiervoor betaal je €10,- per maand. Je kunt er ook voor kiezen om gemeubileerd te huren. Als laatste geniet je van een onderhoudsabonnement voor €8,95 per maand.

Bij de meeste appartementen kun je huurtoeslag aanvragen op de kale huurprijs. Meer hierover kun je lezen in de FAQ. 

Community

De Startmotor is meer dan wonen alleen. Je woont er samen met heel veel andere jonge starters. Er is alle gelegenheid om elkaar te ontmoeten, te helpen of dingen met elkaar te ondernemen. Op elke verdieping zijn er gemeenschappelijke ruimtes, zoals een huiskamer waar je gezellig samen kunt eten, ontspannen of werken.

Wil jij de Startmotor in het echt zien?

Wacht dan niet langer en plan een bezichtiging in. Zien we je binnenkort?