Image

					Image

					Image

					Image

Waarom Startmotor?

Startmotor Rotterdam is een fantastisch woongebouw, dat is voorzien van alle gemakken! Je huurt hier overzichtelijk en gemakkelijk dankzij de speciale huurformule. Met als voordeel dat je niet voor onverwachtse maandelijkse uitgaven komt te staan.


					Image

					Image

					Image

					Image

Overzichtelijk huren

Bij een traditionele huurovereenkomst heb je naast de kale huur te maken met maandelijkse servicekosten voor het gebouw, persoonlijk verbruik van energie, water en verwarming, en je tv- en internetaansluiting. Dat moet je dan allemaal apart zelf regelen.

Daarbij moet je ook nog investeren in vloerbedekking, gordijnen, wandafwerking en meubels. Die je dan bij verhuizing ook weer mee moet nemen. Huren in de Startmotor is makkelijk! Je gaat wonen in een gloednieuw appartement of studio waar je direct in kunt, waar alles is geregeld en je precies weet wat je kwijt bent per maand.

Opbouw huurprijs

Allereerst heb je natuurlijk de kale huur. Die vind je terug in het woningoverzicht. Bij Startmotor beginnen de kale huurprijzen bij € 695,-. Voor die prijs krijg je een eigen appartement met een nieuwe keuken, badkamer, vloer en wandafwerking. Het mooie is dat je bij de meeste appartementen huurtoeslag kunt aanvragen op de kale huurprijs. Wil je meer weten over de huurtoeslag? Bekijk dan de proefberekening.

Daarnaast zijn er servicekosten. Denk aan de huismeester, de beveiliging, het onderhoud van de lift en het schoonhouden van de algemene ruimtes. Hoe de totale servicekosten zijn opgebouwd, zie je hier. Het voorschot is nu bepaald op € 130 per maand. Internet en tv zijn ook geregeld, net zoals warmte, water en elektra. De kosten voor de nutsvoorzieningen zijn nu vastgesteld op € 65 per maand. Dit hoogte van dit bedrag is afhankelijk van persoonlijk gebruik.

Je studio wordt gestoffeerd opgeleverd. Dit betekent dat je niet meer hoeft te verven of een vloer te kopen. Hiervoor betaal je € 10 per maand. Een onderhoudsabonnement is € 8,95 per maand. Verder kun je nog de keuze maken of je extra betaalt voor meubilering (€ 70,- bij type A2).

In Startmotor Rotterdam vorm je een community met andere starters met wie je samen in dit moderne en complete gebouw woont, leeft en ontspant. Alles mag en kan. Dat is all-in wonen in Startmotor Rotterdam.

					Image

					Image

					Image

					Image

Community

Startmotor is meer dan wonen alleen. Je woont er samen met heel veel andere jonge starters. En er is alle gelegenheid om elkaar te ontmoeten, te helpen of dingen met elkaar te ondernemen. Op elke verdieping zijn er gemeenschappelijke ruimtes, zoals een huiskamer waar je gezellig samen kunt eten, ontspannen of werken.

Er is een sportruimte – op het dak, met uitzicht op De Kuip! – en als je zin hebt in een filmpje, bezoek je de bioscoop in het gebouw. Het groene dakterras is een heerlijke plek als de zon schijnt, voor een koffie, borrel of barbecue.

In Startmotor is een community manager aanwezig. De community manager zorgt ervoor dat jij in een prettige en veilige omgeving kunt wonen. Kortom: Startmotor bied je alles, zodat je de deur bijna niet meer uit hoeft. Wel zo relaxed. Lees hier meer over de community in de Startmotor.

Wil jij ook leven in dit prachtige gebouw?

Wacht dan niet langer en kom eens kijken!