Image

All-in huren

Startmotor Rotterdam is een fantastisch woongebouw, dat is voorzien van alle gemakken. Ook huur je hier overzichtelijk en gemakkelijk dankzij de speciale all-in-huurformule. Met als voordeel dat je niet voor onverwachte maandelijkse uitgaven komt te staan en je precies weet wat je per maand gaat betalen.


					Image

All-in huren vs. traditioneel huren

Bij een traditionele huurovereenkomst heb je naast de kale huur te maken met maandelijkse servicekosten voor het gebouw, persoonlijk verbruik van energie, water en verwarming, en je tv- en internetaansluiting. Daarbij moet je ook nog investeren in vloerbedekking, gordijnen, wandafwerking en meubels. En dan heb je dus alleen nog maar je appartement.

Bij all-in huren in Startmotor zitten deze flexibele kosten er al bij in! Je gaat dus wonen in een gloednieuw appartement of studio waar je direct in kunt, waar alles is geregeld en je precies weet wat je kwijt bent per maand.


					Image

Opbouw huurprijs

Allereerst heb je natuurlijk de kale huur. Die vind je terug in het woningoverzicht. Bij Startmotor beginnen de kale huurprijzen bij € 701. Voor die prijs krijg je een eigen appartement met  keuken, badkamer en balkon. Het mooie is dat je bij de meeste appartementen huurtoeslag kunt aanvragen op de kale huurprijs. Wil je meer weten over de huurtoeslag? Bekijk dan de proefberekening.

 

 

Daarnaast zijn er servicekosten. Denk aan de huismeester, de beveiliging, het onderhoud van de lift en het schoonhouden van de algemene ruimtes. Hoe de totale servicekosten zijn opgebouwd, zie je hier. Het voorschot is nu bepaald op € 130 per maand. Internet en tv zijn ook geregeld, net zoals warmte, water en elektra. Afhankelijk van je gebruik variëren de kosten hiervoor tussen de € 50 en € 65 per maand. Je studio wordt gestoffeerd opgeleverd. Dit betekent dat je niet meer hoeft te verven of een vloer te kopen. Hiervoor betaal je € 10 per maand.

 

Wat zit er allemaal in de all-in huurprijs?

Huurprijs
Servicekosten
Elektra, water en verwarming
Internet en TV