Menu Sluiten

Blog

VIDEO | Alles wat het leven leuk maakt bij je thuis

Wonen op één van de mooiste plekken in Rotterdam, in een relaxte sfeer waar je snel nieuwe mensen leert kennen? Dat is wonen in Startmotor. Je hebt je eigen appartement met de tofste faciliteiten tot je beschikking. Verschillende gyms, een bioscoop, yogastudio en nog veel meer. Alles wat het leven leuk maakt, gewoon bij je thuis in Startmotor.

Lees artikel

Bewoner vertelt | Anouk

Wat eerst te mooi leek om waar te zijn, is nu werkelijkheid voor Anouk (25) en haar vriend: een eigen plekje in Rotterdam. Ze waren één van de eerste bewoners van Startmotor en wonen in een 2Room Studio op de twaalfde verdieping. “Ik voelde mij al heel snel thuis in Startmotor.”

Lees artikel

Get to know | Community manager Charlene

Hoe houd je een community met zo’n 600 jonge inwoners draaiende? Dat weet Charlene! Zij heeft deze belangrijke taak op zich genomen als community manager van Startmotor. Haar doel? Bewoners samenbrengen en op de hoogte houden en initiatieven faciliteren. Wij gingen met haar hierover in gesprek.

Lees artikel

VIDEO | Kijk hier het online verhuurevent terug

Op 27 augustus was het online verhuurevenement van Startmotor. Tijdens het online event vertelde Eva meer over Startmotor en over de verhuur. Wat zijn de kosten? Wat voor gemeenschappelijke ruimtes komen er? Zijn er ook community managers? Wij gaven jullie de antwoorden tijdens het event. En die kun je hier terugkijken!

Lees artikel