Menu Sluiten

Blog

Get to know | Community manager Nerima

Met ruimte voor 600 startende inwoners in de community van Startmotor is een Community Manager een must! Daarom zijn we ook blij dat Nerima sinds januari dit jaar erbij is gekomen als nieuwe Community Manager van Startmotor Rotterdam. Wie is Nerima en wat doet zij? Wij spraken haar hierover.

Lees artikel

Community | Sinterklaas op Startmotor

De decembermaand is begonnen en op de Startmotor betekent dat: Sinterklaas. De afgelopen maand heeft de Activiteitencommissie al voorbereidingen getroffen en dat ging niet zonder een klein beetje stress.

Lees artikel

VIDEO | Alles wat het leven leuk maakt bij je thuis

Wonen op één van de mooiste plekken in Rotterdam, in een relaxte sfeer waar je snel nieuwe mensen leert kennen? Dat is wonen in Startmotor. Je hebt je eigen appartement met de tofste faciliteiten tot je beschikking. Verschillende gyms, een bioscoop, yogastudio en nog veel meer. Alles wat het leven leuk maakt, gewoon bij je thuis in Startmotor.

Lees artikel

Bewoner vertelt | Anouk

Wat eerst te mooi leek om waar te zijn, is nu werkelijkheid voor Anouk (25) en haar vriend: een eigen plekje in Rotterdam. Ze waren één van de eerste bewoners van Startmotor en wonen in een 2Room Studio op de twaalfde verdieping. “Ik voelde mij al heel snel thuis in Startmotor.”

Lees artikel